Abdillah el Ballouti, penningmeester

abdillahAbdillah el Ballouti, penningmeester

“Sinds april 2014 maakt Abdillah el Ballouti (25), een sporter in hart en nieren, deel uit van het bestuur van de Stichting Desalniettemin. De young professional is werkzaam bij de Rijksoverheid en momenteel bezig met een specialisatie Rechten. Naast de input die Abdillah vanuit zijn juridische achtergrond in het bestuur levert, zal hij gezien zijn leeftijd ook vanuit het perspectief van de doelgroep (jongeren) handelen.”

Gerno Kwaks, voorzitter

Gerno Kwaks, voorzitter

Gerno Kwaks (55) werkte voor maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland. Hij is nu actief als zelfstandig adviseur en helpt bij het opzetten van campagnes en lobbyactiviteiten. Centrale thema’s daarbij zijn emancipatie en het tegengaan van sociale ongelijkheid. Gerno is ook een van de oprichters van StadsPodiumUtrecht, een platform dat aanzet tot een gesprek in de stad over zaken die wij als bewoners belangrijk vinden. Vanuit het vaste geloof dat een stad en haar bewoners zich alleen ontwikkelen, als wij daar met zijn allen tijd en energie in willen steken.

Ineke Rozema, bestuurslid

img-20160929-wa0005213964-2Ineke Rozema, Bestuurslid

Ineke Rozema (47) is vanaf de start bij de stichting Desalniettemin betrokken. Sinds 2016 fungeert ze als voorzitter van het bestuur. Als voormalig mbo-docente vindt ze de ontwikkeling van jongeren enorm belangrijk en streeft naar een startkwaiificatie voor iedereen. Met veel enthousiasme brengt ze verschillende mensen en organisaties zo bij elkaar dat het win-winsituaties oplevert waarbij de inzet van onze jongeren natuurlijk steeds centraal staat.